Natteravnene

Natteravnvandringen består av foreldrene på ungdomstrinnet og koordineres av FAU – Natteravngruppa. I tillegg har vi også deltakelse fra eksterne Natteravner.

Vår primære hensikt er å bidra til å gjøre Lambertseter tryggere på kveldstid for våre barn og ungdom ved å være synlig der barn og ungdom oppholder seg.

Vi trenger all hjelp vi kan få fra dere foreldre og andre frivillige.

Under vandringen vil du få innsyn i hva barnet ditt gjør når det er ute sammen med venner, og hvor de oppholder seg. I tillegg vil du få frisk luft, mosjon og hyggelig prat med andre foreldre. Gratis kaffe, te eller varm sjokolade på Shell 7 Eleven!
Barn og ungdom liker at de voksne engasjerer seg!
Bli med på Natteravnvandring og engasjer deg i nærmiljøet.

Vi trenger DEG!!!

Frivillige som ønsker å delta i Natteravnvandringen kan kontakte ansvarlig for natteravngruppa Katerina Alveid lambertseterfau.natteravnene@gmail.com.