Hovedseksjon

Velkommen til Lambertseter AKS

Paviljong 1.trinn SATURN

Her kommer litt praktisk informasjon:


Våre åpningstider er 7.30 – 17.00.

Lambertseter AKS har omkring 250 barn (1.-4. trinn) fordelt på fire aldersbaserte baser. I tillegg har vi en spesialbase, Nordstjerna. 

Som Aktivitetsskole kan vi tilby et variert og læringsstøttende aktivitetstilbud som samsvarer med rammeplanen og Oslostandarden. 
Vi på 1. trinn holder til i bygningen som heter SATURN. Dette gjelder både i skole- og Aktivitetsskoletiden. Alle vil få sin egen garderobeplass med navn, i tillegg har barnet en egen krok til regnklær og dress,(også med navn).

Fram til jul vil hovefokuset vårt være å bli godt kjent med barna, skape trygghet, lære rutiner og regler, skape nye gode vennskap og et godt foreldresamarbeid. 

Vi gleder oss til oppstart! 

Til info:Forskrift om kommunale Aktivitetsskoler i Oslo kommune §6, gir Aktivitetsskolen mulighet til å gjennomføre 2 planleggingsdager pr.år.

Lambertseter Aktivitetsskole vil skoleåret 2022/2023 holde stengt for planleggingsdager mandag 1.august og 17.august. 

Hei og velkommen til din første dag på Lambertseter AKS.
Tirsdag 2.8 er det mange som starter hos oss og vi gleder oss masse. Vi tar imot UTE på lekeplassen ved fotballbanen. Det vil være ansatte med vester ute KL 10.00. Vi går så inn i gangen og barna henger fra seg sekk i gangen og setter seg i AKS rommet. Barna trenger kun å ha med seg nok mat til 1 måltid på tirsdag, husk drikkeflaske og innesko. Barna skal hentes igjen senest KL 14.00. Vi er mye ute, så husk å send med barna skift, regntøy og støvler.
Kommer du andre dager enn tirsdag 2.8, så skal du også være hos oss 10.00 - 14.00. Vi ønsker at den første dagen til barnet på AKS er en liten innkjøringsdag med å være hos oss kun 10-14. Men fra andre dagen kan de benytte seg av hele åpningstidene dersom man har heldagsplass. De med gratis deltidsplass har plass kun tirsdag og torsdag KL 09.00 - 15.00 begge dager. 
Minner samtidig om at vi holder stengt mandag 1.8 og 17.8 for å ha planleggingsdager.
  Vi gleder oss masse til å se dere J