Velkommen til Lambertseter AKS

Paviljong 1.trinn SATURN

Her kommer litt praktisk informasjon:

Våre åpningstider er 7.30 – 17.00.

Lambertseter AKS har omkring 250 barn (1.-4. trinn) fordelt på fire aldersbaserte baser. I tillegg har vi en spesialbase, Nordstjerna.

Som Aktivitetsskole kan vi tilby et variert og læringsstøttende aktivitetstilbud som samsvarer med rammeplanen og Oslostandarden.
Vi på 1. trinn holder til i bygningen som heter SATURN. Dette gjelder både i skole- og Aktivitetsskoletiden. Alle vil få sin egen garderobeplass med navn, i tillegg har barnet en egen krok til regnklær og dress,(også med navn).

Fram til jul vil hovefokuset vårt være å bli godt kjent med barna, skape trygghet, lære rutiner og regler, skape nye gode vennskap og et godt foreldresamarbeid.

Vi gleder oss til oppstart!

Til info:Forskrift om kommunale Aktivitetsskoler i Oslo kommune §6, gir Aktivitetsskolen mulighet til å gjennomføre 2 planleggingsdager pr.år.

Lambertseter Aktivitetsskole vil skoleåret 2021/2022 holde stengt for planleggingsdager mandag 2.august 2020 og mandag 9.august 2021 i samarbeid med skolen.

Hei og velkommen til din første dag på Lambertseter AKS.
Tirsdag 3.8 er det mange som starter hos oss og vi gleder oss masse. Vi tar imot klassevis UTE på lekeplassen ved fotballbanen. Det vil være ansatte med plakater ute KL 10.00. Vi går så til klasserommet puljesvis, slik at vi ikke blir for mange i gangen samtidig. Barna henger fra seg sekk i gangen og setter seg i klasserommet sitt. Foresatte(1 fra hver familie) inviteres til et lite informasjonsmøte oppe på IBSEN ca KL 10 - 11, vi henger opp plakater. Barna trenger kun å ha med seg nok mat til 1 måltid på mandag, husk drikkeflaske og innesko. Barna skal hentes igjen senest KL 14.00. Vi er mye ute, så husk å send med barna skift, regntøy og støvler.
Kommer du andre dager enn mandag 3.8, så skal du også være hos oss 10.00 - 14.00. Men vi får desverre ikke hatt flere informasjonsmøte som på mandag 3.8, men det er bare spørre om dere lurer på noe.
Minner samtidig om at vi holder stengt mandag 2.8 og mandag 9.8 for å ha planleggingsdager.
  Vi gleder oss masse til å se dere J