FØNIX – en base for vennskap

Tekst Fønix, bilde av en rød fugl

De forskjellige avdelingene på Lambertseter skole/Aks er oppkalt etter planeter og stjerner. Vi valgte derfor å kalle vår nye base for Fønix, som er en konstellasjon i den sør-østlige himmel.

På Fønix jobber vi med sosial kompetanse, vennskap, samarbeid og relasjonsbygging. Vårt mål er å gi alle Aks-barna gode og lærerike opplevelser gjennom morsomme aktiviteter med fokus på sosial kompetanse! I tillegg til dette har vi fokus på elevene som opplever forskjellige utfordringer og kanskje trenger litt ekstra oppfølging i en periode.
Det viktigste er at det skal være gøy å komme til Fønix!
Det er Fønix i samråd med baseleder på avdeling og skolen som velger ut hvilke elever/grupper som besøker Fønix. Et besøk kan vare en dag, eller det kan vare over en lengre periode. Dette vurderes ut ifra behov. Hvis barnet ditt er på et «kose besøk» kommer vi ikke til å ta kontakt med foresatte.